Kosten, opgave en ervaringen deelnemers

Dankzij het warme hart en de genereuze sponsoring van een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie, kan ik jullie deze themadagen aanbieden voor de sociale prijs van € 60,00.

Bij deze prijs zit alles in: een Art Journal voor het therapeutisch dagboekschrijven, werkmaterialen voor de creatieve traumagerichte therapie en koffie & thee. Daarnaast krijgt iedereen een pakketje vol extra informatie wat je kan helpen in je persoonlijk leven, je werk en binnen de sociale kaart.

Het is bijzonder fijn dat ik dit door deze sponsoring aan kan bieden, want een onveilige hechting door vroegkinderlijk- en intergenerationeel trauma gaat ons allemaal aan, ook al beseffen we dat vaak niet. Wie deze dag therapeutisch volgt als ervaringsdeskundige of als lotgenoot binnen een therapieproces bij mij, dan kan het bekostigd worden vanuit de aanvullende verzekering. Vraag mij hier even naar.

Neem deze dag zelf je lunchpakketje van huis mee, er is te weinig tijd om elders te gaan lunchen. Daarbij komt het de themadag ten goede als je in het half uurtje lunchpauze in de sfeer van de samenkomst blijft.

Aanmelden voor een themadag - voor zorgprofessionals, hulpverleners, ervaringsdeskundigen, lotgenoten èn herstelwerkers - kan door het sturen van een mail naar: info@dewegnaarbinnen.nl

Vermeld in de mail wanneer je wilt komen èn geef ook je mobiele nummer door, zodat ik je voor de themadag een Tikkie met betalingsverzoek kan sturen. Dit werkt snel en eenvoudig, waardoor ik de kosten laag kan houden. Betaal je liever per bank of contant, dat kan vanzelfsprekend ook. Geef dit even door bij je aanmelding.

Marlé Nijhuis interim-manager Sociaal Domein bij gemeenten en zorginstellingen: De lezingen en themadagen zijn zeer zorgvuldig opgebouwd rond de thema's van het boek en bieden zo een hele mooie en indrukwekkende verheldering en verdieping. Absolute aanrader!

Petra Bouma lactatiekundige & geboortetraumatherapeut: Ik heb de lezing en beide themadagen gevolgd en iedere keer raakt José weer een ander stukje en vallen de puzzelstukjes langzaam op de plek. Het zorgvuldig opgebouwde programma maakt dat je steeds een beetje dieper gaat in de herkenning. Herkenning van waarom ik vaak zo reageer zoals ik doe. Echt een aanrader om te volgen.

Margret Röhling Jeugdbeschermer bij Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering: Een aanrader! De manier waarop José Al het thema uitlegt spreekt mij heel erg aan. Ze heeft een drive en kan op een fijne, duidelijke, beeldende manier vertellen over een "beladen" onderwerp.