Ervaringen deelnemers

Saskia Mattern: Ik ben diep onder de indruk van de deskundigheid en bevlogenheid van José. Heb zowel de lezing als de eerste themadag bij haar gevolgd en kijk uit naar de volgende themadag. Vroegkinderlijk, generationeel trauma laat diepe sporen na. Of je nu medemens, ervaringsdeskundige en/of zorgprofessional bent, José kan als geen ander uitleg geven over dit beladen onderwerp, de gevolgen ervan voor het jonge kind, maar ook wanneer het kind inmiddels volwassen is geworden. De themadagen vinden plaats in een veilige setting en bieden je nieuwe inzichten en verdere verdieping. Van harte aanbevolen!

Anna Langen: Precies de vinger op de zere plek gelegd!

Marriëlle van Veen: Zowel de lezing als de themadag gevolgd bij José. Zeer verhelderend, veilig, open, warm en deskundig vertelt José over dit thema. Zowel voor een ervaringsdeskundige als hulpverlener is het meer dan de moeite waard om deze themadag te volgen. Je leert en ervaart je eigen traumasporen of herkent dit van de verhalen van je cliënten. Het geeft heel veel inzichten. Ik zeg een must om te volgen als je op een of andere wijze betrokken bent bij dit thema.

Pascalle Rompelberg: Ik heb de lezing en de themadag ervaren als zeer helpend om op een eenvoudige en beeldende manier om meer inzicht te krijgen in mijn eigen situatie. José is een zeer deskundige en bevlogen dame met een warme persoonlijkheid die zorgt voor een veilige en geborgen setting. Echt een aanrader.

Pitrik Bakker: Ik heb de themadag vol interesse gevolgd. José is zeer inspirerend, duidelijk en enthousiast. Het gaf mij als therapeut veel aanknopingspunten voor mijzelf maar ook zeker voor mijn cliënten. Zeker heel erg de moeite waard om deze dag bij te wonen!

Marlé Nijhuis: De lezingen en themadagen zijn zeer zorgvuldig opgebouwd rond de thema's van het boek en bieden zo een hele mooie en indrukwekkende verheldering en verdieping. Absolute aanrader!

Petra Bouma: Ik heb de lezing en beide themadagen gevolgd en iedere keer raakt José weer een ander stukje en vallen de puzzelstukjes langzaam op de plek. Het zorgvuldig opgebouwde programma maakt dat je steeds een beetje dieper gaat in de herkenning. Herkenning van waarom ik vaak zo reageer zoals ik doe. Echt een aanrader om te volgen.

Margret Röhling: Een aanrader! De manier waarop José Al het thema uitlegt spreekt mij heel erg aan. Ze heeft een drive en kan op een fijne, duidelijke, beeldende manier vertellen over een "beladen" onderwerp.