Kosten & Opgave

Dankzij het warme hart en de genereuze sponsoring van een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie, kan ik jullie deze themadagen aanbieden voor de sociale laagdrempelige prijs van € 50,00.

Bij deze prijs zit alles in: de werkmaterialen voor de creatieve traumagerichte therapie en koffie & thee. Daarnaast krijgt iedereen een pakketje vol extra informatie wat je kan helpen in je persoonlijk leven, je werk en binnen de sociale kaart. Neem je zelf een boekje met harde kaft mee, voor het therapeutisch dagboekschrijven?

Het is bijzonder verrijkend om een themadag mee te maken, want een gedesorganiseerde hechting door vroegkinderlijk- en transgenerationeel trauma gaat ons allemaal aan, ook al beseffen we dat vaak niet.

Neem deze dag zelf je lunchpakketje van huis mee, er is te weinig tijd om elders te gaan lunchen. Daarbij komt het de themadag ten goede als je in de drie kwartier lunchpauze in de sfeer van de samenkomst blijft.

Aanmelden voor een themadag - voor zorgprofessionals, hulpverleners, ervaringsdeskundigen, lotgenoten èn herstelwerkers - kan door het sturen van een mail naar: info@dewegnaarbinnen.nl

Vermeld in de mail wanneer je wilt komen èn geef ook je mobiele nummer door, zodat ik je voor de themadag een Tikkie met betalingsverzoek kan sturen. Dit werkt snel en eenvoudig. Betaal je liever per bank of contant, dat kan vanzelfsprekend ook. Geef dit even door bij je aanmelding.