Kosten voor de lezing inclusief het boek

Dankzij het warme hart en de genereuze sponsoring door een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie, kan ik de lezingen voor een laagdrempelig sociaal tarief geven. Hoe geweldig fijn is dat? Met deze lage drempel kan iedereen naar de samenkomsten komen.

Deze intensieve en beeldende twee uur durende lezing komt op € 30,00. Dit is inclusief het boek 'Het bevuilde nest' over een gedesorganiseerde hechting door vroegkinderlijk- en transgenerationeel trauma, een goodybag met extra informatie wat je verder kan helpen - in je persoonlijk leven en/of binnen je werk en de sociale kaart - en koffie & thee.

Het is bijzonder fijn dat er zoveel verschillende mensen naar de lezingen komen, want kindermishandeling gaat ons allemaal aan, ook al beseffen we dat vaak niet. Voor de ervaringsdeskundigen en lotgenoten een mooie beeldende vorm van psycho educatie om jezelf nóg beter te kunnen begrijpen. Dat geeft rust van binnenuit en zelfvertrouwen. Voor de zorgprofessionals is het een verdiepende vorm van deskundigheidsbevordering.

Als extra: Iedereen die naar de lezing komt kan - dankzij de warme sponsoring van een sociaal- en maatschappelijk betrokken organisatie - voor het symbolische lage bedrag van slechts € 10,00 - één extra boek kopen om gericht weg te geven. Bijvoorbeeld voor een collega of lotgenoot die er niet bij kon zijn. Zo houdt zij de drempel laag naar de samenkomsten en de deur zo wijd open, om binnen dit maatschappelijke probleem zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Het bijwonen van de lezing vergroot de traumasensitiviteit en verdiept daarmee het invoelend vermogen van het kind in onveiligheid. Als een klein steentje die we in het water gooien en daarmee een groot bereik en resultaat heeft. Zodra José de aanmelding binnen heeft, dan stuurt zij je verdere informatie toe.