Kosten voor de verschillende lezingen

De leidraad van beide lezingen is het boek 'Het bevuilde nest' wat je na afloop mee naar huis krijgt.

Informatieve twee uur durende lezing. Doelgroep: iedereen die interesse heeft. Kosten € 30,00 (inclusief boek met een waarde van € 30,00)

Verdiepende twee uur durende lezing als deskundigheidsbevordering. Doelgroep: zorgprofessionals èn ervaringsdeskundigen. Kosten € 30,00 (inclusief boek met een waarde van € 30,00)

De prijs voor het bijwonen van deze lezingen is gelijk aan de normale aanschafprijs van het boek en zijn inclusief koffie&thee. Aan het einde van de bijeenkomst ontvang je een goodybag met het boek en extra informatie wat je verder kan helpen in je werk en binnen de sociale kaart.

Als extra: Iedereen die naar de lezing komt kan voor het symbolische lage bedrag - van slechts € 10,00 - een extra boek kopen. Bijvoorbeeld voor een collega, vriend(in) of zus, of...Ik houd zo de drempel naar de samenkomsten en de deur zo wijd open, om binnen dit maatschappelijke probleem zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Met deze lage drempel, wil ik uitnodigend zijn. Om binnen dit maatschappelijke probleem zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken. Als een klein steentje die we in het water gooien en daarmee een groot bereik en resultaat heeft.

Zodra ik je aanmelding binnen heb, dan stuur ik je verdere informatie toe. Ik zie uit naar je komst!