Kosten voor de lezingen

Dankzij het warme hart en de genereuze sponsoring van een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie, kan José jullie deze twee uur durende lezing voor de sociale prijs van € 30,00 aanbieden. Wie deze lezing volgt binnen een therapieproces bij haar, dan kan het bekostigd worden vanuit de aanvullende verzekering.

Dit is inclusief het boek 'Het bevuilde nest' over vroegkinderlijk en intergenerationeel trauma, een goodybag met extra informatie wat je verder kan helpen - in je persoonlijk leven of binnen je werk en de sociale kaart - en koffie & thee!

Het is bijzonder fijn dat zij dit door deze sponsoring aan kan bieden, want vroegkinderlijk- en intergenerationeel trauma gaat ons allemaal aan, ook al beseffen we dat vaak niet.

Een intense twee uur durende lezing, met een korte pauze tussendoor. Voor de ervaringsdeskundige en lotgenoten een mooie beeldende vorm van psycho educatie om jezelf nóg beter te kunnen begrijpen. Dat geeft rust van binnenuit en zelfvertrouwen. Voor de zorgprofessionals is het een verdiepende vorm van deskundigheidsbevordering.

Als extra: Iedereen die naar de lezing komt kan ook dankzij de sponsoring voor het symbolische lage bedrag - van slechts € 15,00 - één extra boek kopen om gericht weg te geven. Bijvoorbeeld voor een collega, vriend(in) of zus die er niet bij kon zijn. Zo houdt zij de drempel laag naar de samenkomsten en de deur zo wijd open, om binnen dit maatschappelijke probleem zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Met deze lage drempel, wil zij uitnodigend zijn. Als een klein steentje die we in het water gooien en daarmee een groot bereik en resultaat heeft.

Zodra José de aanmelding binnen heeft, dan stuurt zij je verdere informatie toe.