Kosten en opgave themadag voor zorgprofessionals èn ervaringsdeskundigen

Dankzij het warme hart en de genereuze sponsoring van een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie, kan ik jullie deze themadagen aanbieden voor de sociale prijs van € 60,00. Wil je wel graag komen maar zijn de kosten voor jou een drempel? Neem vooral contact op met mij en we gaan in overleg?

Het is bijzonder fijn dat ik dit door deze sponsoring aan kan bieden, want vroegkinderlijk- en generationeel trauma gaat ons allemaal aan, ook al beseffen we dat vaak niet. Wie deze dag therapeutisch volgt als ervaringsdeskundige of binnen een therapieproces bij mij, dan kan het bekostigd worden vanuit de aanvullende verzekering.

Bij deze prijs zit alles in: een Art Journal voor het therapeutisch dagboekschrijven, werkmaterialen voor de creatieve traumagerichte therapie en koffie & thee. Daarnaast krijgt iedereen een pakketje vol extra informatie wat je kan helpen in je persoonlijk leven, je werk en binnen de sociale kaart.

Neem deze dag zelf je lunchpakketje van huis mee, er is te weinig tijd om elders te gaan lunchen. Daarbij komt het de themadag ten goede als je in het half uurtje lunchpauze in de sfeer van de samenkomst blijft.

Als extra: Iedereen die naar de lezing komt kan ook dankzij de sponsoring voor het symbolische lage bedrag - van slechts € 10,00 - één extra boek kopen om gericht weg te geven. Bijvoorbeeld voor een collega, vriend(in) of zus die er niet bij kon zijn. Ik houd de drempel naar de samenkomsten en de deur zo wijd open, om binnen dit maatschappelijke probleem zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Aanmelden voor een themadag - voor ervaringsdeskundigen èn zorgprofessionals - kan door het sturen van een mail naar: info@dewegnaarbinnen.nl

Vermeld in de mail wanneer je wilt komen èn geef ook je mobiele nummer door, zodat ik je voor de themadag een Tikkie met betalingsverzoek kan sturen. Dit werkt snel en eenvoudig, waardoor ik de kosten zo laag kan houden. Betaal je liever per bank of contant, dat kan vanzelfsprekend ook. Geef dit even door bij je aanmelding.