banner

Lezing & Boek

Deze verdiepende interactieve lezing van ruim een uur is 'een klein tipje van de sluier' van de themadagen. Het gaat over vroegkinderlijk- en transgenerationeel trauma. Hoe ontstaat nu een 'sluipenderwijs trauma'? Van de zwangerschap tot de geboorte, van het kind tot de jong volwassene, met alle gevolgen van dien.

Voor wie is de lezing? Voor iedereen met interesse, want dit onderwerp gaat ons allemaal aan! Ook al beseffen we dat vaak niet. Met deze brede uitnodiging, een open hart en een lage drempel komt er een dwarsdoorsnede van onze maatschappij samen in de lezing. Met een diepgaand sociaal- en maatschappelijk probleem als deze is dat juist de bedoeling. Iedereen is van betekenis! Want de grootste groep zijn nog altijd de stille getuigen van vormen van grensoverschrijdend gedrag en onveiligheid. Dus kom vooral.

Wat kun je van deze lezing verwachten? Het spreekt letterlijk en figuurlijk tot de verbeelding, ondersteund door het veelvuldig gebruik van haar persoonlijk ontwikkelde methode Beeldta-AL. Het is een levendige mix tussen psycho educatie, ondersteund door het delen van haar jarenlange praktijkervaringen en onderzoeksresultaten. Met het accent op zelfreflectie om de traumasensitiviteit te vergroten.

Deze samenkomst kun je ook inzetten om laagdrempelig kennis te maken met José en als voorproefje om te ervaren of de themadagen iets voor jou kunnen zijn.