Lezing en RIVM richtlijnen

De lezingen worden vanzelfsprekend gehouden binnen de geldende RIVM richtlijnen. Wat betekent dit voor de lezingen?

Alle lezingen en themadagen gaan gewoon door, zo lang dat kan en mag en indien we geen ziekteverschijnselen, zoals verkoudheid, koorts en keelklachten met benauwdheid vertonen. Zeg anders je afspraak af en kijk dan naar een andere datum op de website dat je zou kunnen komen.

In de centrale hal staat direct bij binnenkomst een desinfectie apparaat om de handen te ontsmetten. Wanneer je daarna de linker hal inloopt dan wacht ik je daar op bij de koffietafel. Hier schenk ik iets voor je in. We houden 1.5 meter afstand van elkaar en schudden geen handen.

Daarna gaan we de huiselijke ruimte binnen - ingericht in de sfeer van het boek - waar de lezing gegeven wordt. Hier zijn we met een kleine groep van acht personen op dezelfde 1.5 meter afstand van elkaar zijn.

Een veilige afstand van elkaar zonder enige vorm van afstandelijkheid. Want met gemoedelijkheid, een glimlach en een warm hart overbruggen we immers iedere afstand. Zo blijft het voor iedereen een veilige, ontspannen en vooral fijne samenkomst!