Kosten en opgave

Wanneer mij de vraag gesteld wordt: "Wat zijn de kosten van de drie daagse in traumatherapie?" Dan luidt het antwoord: 'Therapie is een persoonlijke investering in tijd, energie, geduld, vaak moed en tot slot kan het - ondanks de aanvullende verzekering - wat geld kosten...'

Vergoeding van de therapie is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Vraag mij hier gerust naar of kijk even op: www.de-nfg.nl onder het kopje 'Vergoedingen'.

Het gehele drie daagse therapietraject komt op € 150,00. Er zijn ook deelnemers die twee keer achter elkaar de driedaagse doen, omdat zij merken dat dat nog meer verdieping en verwerking brengt. Jij hebt de regie, je kiest zelf wat bij jou past!

Je ontvangt per afspraak een aparte factuur voor de zorgverzekering, die je zelf eerst voorschiet. Heb je alleen een basisverzekering? Dan zijn de kosten ook € 50,00 per samenkomst, het blijkt dat dit geregeld nog voordeliger uitvalt als een aanvullende verzekering. Overleg dit gerust met mij.

We starten om 10.00 uur en we sluiten om 15.00 uur af. Er is plaats voor minimaal zes personen en maximaal acht personen. Wanneer is de groepstherapie?
De oktobergroep is op drie aansluitende donderdagen: de start is op 7 oktober, de tweede dag is 14 oktober en 21 oktober is de afsluitende dag (nog 1 plaats vrij)
De november- decembergroep is op drie aansluitende dinsdagen: de start is op 30 november, de tweede dag is 7 december en 14 december is de afsluitende dag (nog 5 plaatsen vrij)


Veel mensen komen van verder weg naar de praktijk gereden, in een straal tussen Almelo, Deventer, Zwolle, Raalte, Meppel, Assen, Drachten, Leeuwarden en Groningen. Vandaar dat het fijn is dat de reistijd en therapietijd beter met elkaar in evenwicht zijn dan met individuele therapie en het de moeite loont om te komen.