Korting voor collega's en studenten

Dit boek is voor José geen eindproduct maar een stapsteen om dit verborgen en gemaskeerde thema van een kind die bij beide ouders onveilig is, in het daglicht te brengen. Dit is haar manier om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan een ruimere bewustwording van onzichtbaar misbruik en geweld dan wat doorgaans in de samenleving, literatuur en media naar buiten komt.

Maar zij kan dit niet alleen, daar zijn andere betrokken collega’s voor nodig! Volgens het Nederlands Jeugdinstituut worden er ieder jaar 119.000 kinderen mishandeld, misbruikt of verwaarloosd. Dat komt neer op ongeveer 3 procent van alle kinderen in Nederland oftewel één kind per klas. Wanneer je rechtstreeks of zijdelings met kinderen, jeugd of volwassenen werkt, dan kom je - bewust of onbewust - ook slachtoffers en daders van kindermishandeling tegen. Laten we ons samen inzetten om de traumasensitiviteit te vergroten en te verdiepen.

Wat zij collegiaal wil aanbieden, is dat je het boek met flinke korting kunt bestellen. Wanneer je met je klas of team de boeken tegelijkertijd besteld, dan is de volgende korting mogelijk:
De normale prijs van het boek is € 30,00.
Twee boeken voor € 50,00
Vier boeken voor € 80,00
Zes boeken voor € 100,00
Acht boeken voor € 120,00
Tien boeken voor € 135,00


Speciaal voor de mensen die bij José haar warme en bevlogen collega Samantha Kee - van Centrum Puur - de jaartraining Lichaamsgerichte traumatherapie volgen, heeft zij een speciale boekkorting. Noem bij je bestelling even dat je student van Samantha bent en dan wordt jouw korting doorberekend!